Fysioterapi og Træning

Priser

Behandling                                     Pris                     Pris v/Jakob Hansen

Førstegangskonsultation            kr. 660,-                  kr. 750,-

Normalbehandling 45 min.         kr. 495,-                  kr. 562,-

Lang behandling 60 min.            kr. 660,-                  kr. 750

Kort behandling 30 min.             kr. 330,-                   kr. 375,-

Vi tillader os som udgangspunkt at opkræve fuldt honorar, hvis du melder afbud senere end kl. 17 dagen før den aftalte tid. Booking og aflysning af aftaler kan foretages online, via mail på info@fysioteamet.dk eller telefonisk. Hvis du ringer uden for vores telefontid, lægger du bare en besked.

Tilskud

Bemærk at Fysioteamet IKKE har overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder at du som udgangspunkt selv skal betale hele behandlingshonoraret. En undtagelse er dog, hvis du er i den offentlige sygesikringsgruppe 2 – Her yder den offentlige sygesikring dog tilskud til din behandling. Kontakt i dette tilfælde din hjemkommune (Borgerservice), da det er her du får tilskudet fra. Hvis du er i tvivl om du er i gruppe 1 eller 2, kan du tjekke det på dit gule sygesikringskort.

Sygeforsikringen danmark 

“Sygeforsikringen danmark” yder tilskud til behandlinger hos Fysioteamet. Tilskudet er kr. 133,- til første konsultation og 88 kr. pr. efterfølgende behandlinger. Du får det samme tilskud om du er gruppe 1, 2 eller 5 sikret. Bemærk, at der ikke er krav om en lægehenvisning. Husk at informere din behandler den første gang, at du er medlem af danmark.

Har du en privat sundhedsforsikring?

Du kan få tilskud til dine behandlinger hos Fysioteamet hos de fleste forsikringsselskaber – i nogle tilfælde dækker sundhedsforsikringer/ulykkesforsikringer hele behandlingshonoraret, i andre tilfælde bare en del af behandlingshonoraret. Vi anbefaler at du kontakter dit forsikringsselskab for oplysninger om netop din forsikring. Husk at oplyse om, at Fysioteamet IKKE har overenskomst med den offentlige sygesikring.

 

 

 

 
Powered by WordPress.