Hvem er Fysioteamet?

Velkommen til Fysioteamet

Forneden kan du se en kort præsentation af teamet.

Krak&Hansen6Jakob Hansen

Fysioterapeut         Indehaver af Fysioteamet

Det er lettere at ramme plet, hvis du har et præcist mål at sigte efter. Det er mit udgangspunkt, når jeg skal hjælpe dig med f.eks skader, smerter, genoptræning eller optimering af din krop i hvilken som helst henseende. Når vi mødes første gang kan du derfor forvente at jeg undersøger og afdækker din anatomi, din fysiologi og ikke mindst dit nervesystem særdeles grundigt.

Jakobs uddannelser og kurser

 

AD_ppAnne Dorthe Nørregaard

Fysioterapeut

Mine kompetencer er indenfor genoptræning, forebyggende træning og manuel behandling.

Med Z-health som omdrejningspunkt tilbyder jeg den højeste informationskvalitet og funktionel træning til at hjælpe dig med at opnå velvære, sundhed og en stærk, smertefri krop.

Anne Dorthes uddannelser og kurser

 

 

Carina fa

Carina Schubert

Fysioterapeut

Alle mennesker er forskellige – individuel behandling giver resultater.

En behandling hos mig starter med en samtale og en grundig undersøgelse. Alle mennesker har forskellige behov og for mig er det vigtigt at behandlingen bliver tilpasset lige præcis til dig.

Carinas udannelser og kurser

 

Henrik faHenrik Ammitzbøll

Osteopat

Jeg har praktiseret som osteopat siden 2005 og jeg behandler alle former for smerter og funktionelle problemer i kroppen.

Jeg behandler helhedsorienteret og inddrager derved typisk flere områder af kroppen, idet der ofte vil være indbyrdes gensidig påvirkning, som derved skaber en smertetilstand.

 

 

Micala faMicala Bendix

Osteopat

Jeg har været osteopat siden 1994 og har altid interesseret mig for kroppens funktion og hvordan vi kan få kroppen til at fungere mere effektivt i hverdagen. Et vigtigt fundament i mit arbejde er at betragte kroppen som en helhed og at behandle ud fra at alle kroppens strukturer kan påvirke hinanden.

 

 

 

Annliv fa Annliv Toft

Osteopat

Med en stor kuffert fyldt af osteopatiske teknikker vil jeg lindre dine smerter og bedre din bevægelighed. Ikke mindst vil jeg lære dig hvordan du selv hjælper din krop via f.eks. din kost, øvelser, dit åndedræt og eventuelt kosttilskud. Du kan stole på, at uanset hvordan du kommer ind af døren, vil du gå ud og være klogere på dig selv, hvordan du hænger sammen, og hvordan du passer bedre på og optimerer din krop.

 

Anita Peng

Akupunktør & Coach

Jeg anvender en bred vifte af behandlingsformer som coaching, akupunktur, massage, Qi gong, mindfulness, åndedrætsøvelser og visualiseringsteknikker. Allerede ved første behandling vil du opleve at ditstress niveau falder, dine skavanker reduceres mærkbart, livsglæden stiger og du får bedre fat idig selv og dine reelle ønsker.

 

Vinnie faVinnie Davida Søndergaard 

Massør / Kropsterapeut

Jeg er fysiurgisk massør og kropsterapeut. Jeg kan hjælpe dig med alt fra sportsmassage til stressregulerende og afspændende behandlinger, samt personlig træning.

Jeg lægger stor vægt på en individuel behandling, for at finde ind til kernen i problematikken. Det handler for mig om at fokusere på helheden og derigennem afhjælpe ubalancer og smerter i krop og nervesystem.

 

billede 1Pia Houmøller

Diætist, MPH

Uanset den problemstilling, der får dig til at overveje ernæringsrådgivning, er fokus altid at højne din livskvalitet og ikke blot at symptombehandle. Mit fokus er altid, at finde de underliggende årsager, hvor dette er muligt. Derfor vil du opleve at der altid sættes god tid af til vores samtaler, da jeg lægger vægt på en mere dybdegående rådgivning end du finder andetsteds.

 
Powered by WordPress.